perjantai 4. toukokuuta 2012

No vähän kyllä hämmästyttää ja kummastuttaa joo. 
Oon syöny viime viikon ihan holtittomasti (siis IHAN holtittomasti ja eilen vähän juonutkin) ja silti "rohkein mielin" leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä nousin aamulla vaa'alle ja se näyttikin 59,1 kg? Wtf? O.o 400 gramman painonnousu ei tällä hetkellä kyllä juurikaan harmita. Kaipa sillä paskan (anteeksi) mättämisellä 4h/ pv on jotain tekemistä asian kanssa, ei tarvitse miettiä lähteekö töiden jälkeen enää lenkille.

Anteeksi parin päivän blogihiljaisuudesta, syynä pelokkuus ja huono omatunto, monta kiloa olen lihonut. Mittojakaan en ole saanut aikaiseksi ottaa, vielä. Parannusta ensi viikolla! Toivottaan myös ryhtiliikkeen tapahtuvan siihen mennessä.

-Äs

5 kommenttia:

Nokkonen kirjoitti...

Tsemppiä! :)

Nero kirjoitti...

Epäreilua! Ite oon yrittänyt syödä hyvin, mutta paino on silti noussu, ärg! Voisin koittaa ihan pirultani kans jotain ruokaövereitä, jos keho vaikka hämääntyis ja alkais toimia ylikierroksilla ja laihtuisin. Nerokasta..

appelsiiniprinsessa kirjoitti...

kyllä blogistaan saa välillä leputtautuu, suotta anteeksi pyytelet(: ei me täältä kadota sinuu kaipailemast <3

voiku saiski pari päivää et kaikki fysiikan ja biologian lait sun muut tilttais ja paino laskis sitä mukaa mitä enempi söiss mwahah<3 okeiokei ei se ehk oiskaa hyvä, karuun todellisuuteen paluu ois ikävää:D

tsemppii ja kannustuksii toivomasi parannuksen toteutumiseen!

2o2o kirjoitti...

Hei ihanuus naikkonen blogistani löytyy sulle tunnustus <3

minä kirjoitti...

Blogistani löytyy sinulle tunnustus! :)