maanantai 30. huhtikuuta 2012

...Mikä viikko. Vappu oli ja meni, rakkaitten seurassa grillikautta avatessa. SELVINPÄIN! Valehtelematta viimeisen viiden päivän aikana on tullut syötyä varmaan enemmän kun koko viime kuussa. En väitä etteikö hauskaakin olisi ollut, mutta nyt harmittaa ja paljon.

Huomenna katsellaan missä mennään, vaikka tiedänhän minä sen. Vaaka ällistyttää ja kiittää minua 3000 kcal päiväannoksista ja liikkumattomasta viikosta! Jesjes. *Ärinää ja murinaa* Oonkohan ainoa alisuoriutuja?

Loppuun vielä kiitos ja kumarrus ann- lle Liebster Blog tunnustuksesta! :) Palailen huomenna häpeissäni ilmoittamaan syömisieni tulokset numeroina.

-Äs

3 kommenttia:

2o2o kirjoitti...

Täältäkin löytyy taas kerran yks alisuorittaja! Oon syöny kun pieni sika viimesen viikon eikä vaa'alle kipuuminen tule kuuloonkaa ennenku oon vähä tasottanu tilannetta. Mut klara vappen! <3

Hnne kirjoitti...

Huudan hep,sillä tääläkin yks alisuorittaja, joten ette oo ainoita kumpikaan! Tuli syötyä ihan _järkyttävä_ määrä hyväskää ja grilliruokaa eilen, mut nyt sille tulee taas loppu. Kävin kaverin vaa`alla pikaisesti ja sanompa vaan että taidan käydä vasta viikonloppuna uusiksi,kun tuli niin kova morkkis. Mutta Onneksi vappu on vaan kerran vuodessa! Kylse tästä taas Ü tsemppiä!

Äs kirjoitti...

Totta, onneksi vappu vaan kerran vuoteen, mutta kyllähän näitä muitakin juhlia riittää! Nyt vaan PITÄIS osata siirtää ittensä taas "normaali ruokintaan" :D Piristys etten oo ainoa, haha oonko vähän ilkee "nautin" toisten epäonnistumisesta.. ;D Tsempit teille kans!