keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Hiljaiseloa & paluu maanpinnalle?

Heti ensimmäisenä kiitos ihan kauhiasti kaikille viime postaukseen kommentoineille, oikeasti. Ilo päivään ja potku perseelle! :)

Tämä, kuten edellinenkin viikko on levinnyt katastrofin lailla käsiin. "Syön ja juon mitä haluan ja kuolen onnellisena merinorsuna." ja tietysti "Rantakunnossahan ne hylkeetkin on.." Yms.

Tänään on mennyt hitusen paremmin, mutta parantamisen varaa ON ja paluu entisiin ruokailutottumuksiin tuntuu kaukaiselta haaveelta. Kelit ovat suosineet tätä osaa Suomea ja jäätelö ON hyvää.. Liiankin. Töissä kyllä hiki virtaa ja liikuntaa tulee useampi tunti joka päivä, mutta kun se jäätelö.. ja grilliruoka.. ja karkit ja ja ja. Kaikesta huolimatta huomenna kohdataan taas se pelottava ja niin karu totuus, vaaka kutsuu!

Neron vihreä tee- postauken innoittamana päädyin tänään ostamaan vihreä tee kapseleita, merkki vaan on Fastin, luontaistuotekaupan täti suositteli oikein kovasti! Hahaha, oon kyllä niin mainonnan uhri! :D

Kiitos vielä tähän loppuun 2o2olle ja Minälle the Versatile Blogger Award tunnustuksesta, täyttelen tämän vielä tällä viikolla!

Työ lukijat ootte kyllä just sitä parasta tsemppiä!

-Äs

2 kommenttia:

Nero kirjoitti...

Tuntuu että pientä motivaation puutetta on ollut havaittavissa muillakin bloggareilla :D Mein pitää yhdessä nyt vaan kannustaa toisiamme niin päästään kaikki takasin raiteille :> ja kesästä voi kuitenkin nauttia vaikka yrittäiskin keventää, kohta kaikki iltalehdet ja sanomatkin on täynnä kevyempiä vaihtoehtoja perus grillimätölle :D

Stelpa kirjoitti...

Blogissani on tunnustus sulle! (: