perjantai 11. toukokuuta 2012

Never underestimate your power to change

Back in the business! Voittamaton mieli (ainakin verrattuna kahteen edelliseen viikkoon) ja huikea asenne! Vähän aikaa meni etsiessä sitä motivaatiota mutta kyllä se sieltä löytyi ja tänään se taas yllätti. Aamupaino 58,7 kg eli -400g viikossa. Hitaasti mutta varmasti. ;) Nyt kun pidän mielen kirkkaana ja päämäärät selvinä huomenna tehdään ehkä jo uusia lukuja! Taaai ehkä ylihuomenna, mutta kuitenkin.

Ja tiedättekö mitä, mittoihinkin saatiin tänään päivitystä, eihän siihen mennytkään kun melkein kuukausi.

13.04.2012 - 12.05.2012
vyötärö 67 - 67 +-0
navan alta 78,5 - 80 +1,5 :(
jenkkarit 88,5 - 87 -1,5
lantio 94 - 93,5 -0,5
reisi o. 56 - 55,5 -0,5
reisi v. 55 - 55 +-0

Kuukausi. Kuukaudessa lähtenyt yhteensä 2,5 cm ja tullut jopa takaisinkin päin, mutta olen toiveikas ja uskon että mahanseudun turpoaminen johtuisi vielä tämän viikon ei-niin-huikeasta ruokavaliosta.

Niin ja sitten vielä the Versatile Blogger Award tunnustukseen, jonka sain 2o2olta, Stelpalta ja minältä. Kiitos.

Säännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksestasi.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

Faktoja minusta. Puren kynsiä. Katson kelloa monta kertaa peräkkäin koska unohdan paljon se oli. Minulla on siniset silmät ja luonnollinen hiusten värini on maantien harmaa tai joku sellainen.. Omistan 4 tatuointia. Kehossani on ollut (eriaikaan) yhteensä 13 lävistystä (jos oikein muistan & korvia ei lasketa). Joskus pelkään suuttuessani olevani liian väkivaltainen. Olen sosiaalinen ja tylsistyn yksin, aina saisi olla jossain menossa pää kolmantena jalkana.

1. Nada
2. Hnne
3. Nero

Ei jäänyt kuin vaivaiset 10 puuttumaan, mutta monella taitaa tämä jo olla ja blogeja joita luen ei ole edes viittätoista.

Palaillaan taas parin päivän sisällä!

-Äs

3 kommenttia:

2o2o kirjoitti...

Huippuhuippu homma tuo -400g. Alan olla jo pikkasen kade mut kyl mie perässä tuun vaikka hitaasti ja varmasti mut ainaki varmasti! ;)

Whiteprincess kirjoitti...

Hehe jee kiitos kiitos paljon anyway! :)

Äs kirjoitti...

Huippu ja huippu, tuntuu että kaikki on alkanut luisua vaan kovempaa vauhtia alamäkeä kohti. :l No jospa se taas tästä lähtisi.. johonkin suuntaan.