maanantai 9. huhtikuuta 2012

Be Happy And Beautiful

Päivä 24: Milloin huomasit ensimmäisen kerran, että uurastuksesi oli alkanut tuottaa tulosta?

Viime keväänä kun paino alkoi lähennellä 55 kiloa. Olin ottanut noin 60 kiloisena "ennen-kuvan" itsestäni ja 55 kiloisena otin (yllätys) sen jälkeen osion. Masu, peppu ja reidet oli pienentynyt aika huimasti. Mahduin pienempiin farkkuihin ja reisien välissä oli juuri SE (<3) rako. Keväämmällä aloin kuulla myös kommenttia painostani/ laihtumisestani ja se tuntui hyvältä. :)

Ah ihana tiistai, ihana arki! Aurinko paistaa, rahaa on napsunut tilille kiitettävästi, iltapäivällä luvassa rentoutumista shoppailun merkeissä. Kuukauden odottelun jälkeen sain tänään tiedon että meidän kauan odotettu karvainen naperomme saapuu kotiin ensi viikolla! Ai että olenko vähän innoissani? ^^

Painopäivityksiä luvassa loppupäästä viikkoa ja kyllä, niitä kuvia kanssa.

Toivottavasti teillä on yhtä mukava paluu arkeen, hyvää tiistaita Teille!

-Äs

2 kommenttia:

Nero kirjoitti...

Jei karvaotus <3 oon ollut nyt muutaman päivän omaa koiruusotustani ja tuntuu kyllä niin tyhjältä koti. Huomaa kyllä, että koiran kanssa tulee liikuttua tuplasti enemmän kuin normaalisti.

Äs kirjoitti...

No varmasti! Vaikka pikkunenhan se vielä on eikä todella jaksa pitkiä matkoja mutta kun vähän kasvetaan niin sit reippaillaan kahta kauheemmin. ^^ En malttas millään oottaa paria viikkoa!