sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Päivä 23: Onko median luoma nais-/mieskuva osasyy siihen, miksi haluat pudottaa painoa?

Uskoakseni kyllä. Tai siis kyllä. Joka paikka tursuaa kauniita ja laihoja naisia. Kauniilla naisilla on upeat miehet. Upealla pariskunnalla on rahaa ja luxus linna jne jne. Sarjat, leffat, lehdet, mainokset, kaikki!


Eilen söin vain kerran lämpimän ruoan, tosin santsasin niin että olisin voinut ruokkia kaksi nälkäistä lasta, ruoka oli pelkkää (helkkarin hyvää) hiilarimössöä, siitä sain jäätävän ähkyn ja loppupäivän pyörin eteenpäin. Ei mennyt ihan niin kuin vakuuttelin itselleni "ryhtiliike tapahtuu tänään" HAHAHA paskat. Jes. Hyvä minä. Tänään viimeinen koitos ja sitten paluu arkeen. Ah, ihana arki.


Oonko ainut jolla on ollut tuhdin ja vähän rankan puoleinen pääsiäinen? Anyone??

4 kommenttia:

appelsiiniprinsessa kirjoitti...

mä ehdin eilen kuvitella selvinneeni pääsiäisestä oikeen kunnialla, mutta en tiiä missä oikeen naksahti eilen illalla sitten D: nälkä oli ihan törkeä, pitkään koitin sinnitellä sitä vastaan, sitten annoin nälän puhua puolestaan..söinsöinsöin..eilen tuntu vielä hyvältä, nyt järkyttävä ruokamorkkis ja krapula..): söin mun ihka ekan pasha-annoksenkin, tai siitä kaikki oikeestaa lähti:D ELI ET OO AINOO ainakaan ton tuhdin suhteen!!

Nero kirjoitti...

Aika samoilla linjoilla mennään pääsiäisen suhteen :3 mut ainahan pyhät menee tälleen. Ihan kiva kyllä palailla hieman normaalimpaan arkeen huomenna.

Birdy kirjoitti...

pääsiäiseni on suorastaan helvettiä D: ei minulla muuta, heihei ♥

Äs kirjoitti...

Ah ihanaa, ompa piristävää/ helpottavaa kuulla et en oo ollu ainoo suursyöppö/ luuseri/ sokerihiiri! <3 Joo oon vähän ilkeä "iloitsen" toisten epäonnistumisesta.
Birdy siepä sen sanoit! :D