keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Päivä 25: Miten aiot jatkaa eteenpäin sen jälkeen, kun olet saavuttanut tavoitteesi?

Nih. No ensinnäkin uusi ensi viikolla alkava työharjoittelupaikkani pitää minut varmasti liikkeessä ja sen ansioista liikun päivässä noin 6 tuntia, joka on huima muutos nykyiseen tilanteeseen vaikka lenkkeilyä olenkin lisännyt päiväohjelmaan ja yllätyksekseni huomannut että sehän on ihan mukavaa puuhaa ja vaihtelua tietokoneella istumiseen.
Toiseksi tietysti kunhan se meidän karvaotus alkaa kasvaa niin senkin kanssa pitää touhuta montamonta tuntia päivässä (<3).
Syöminen. Kiinnitän toivottavasti enemmän huomiota annoskokoihin. Muuten asiat alkaa tuntua olevan aika hanskassa vaikka menuni on viikosta toiseen aika sama.. Syön aika vähän lihaa tällä hetkellä, mutta kesällä grilli käy kuumana ja toivon että "ruokalistani" saa paljon uusia muutoksia ja täytettä. Tietysti yrittäen muistaa että kohtuus kaikessa.

Tänään on ollut kyllä huonojen uutisten päivä. Sain kurssilla ollessani puhelun että eräs ihminen on joutunut sairaalaan ja ennusteet eivät ole lupaavat.. Toivottavasti tästä päivästä löytyisi vielä iloisiakin asioita. Puhtia ei nyt oikein löydy tämän enempää kirjoittamiseen, josko huomenna taas enemmän.

Kuvia luvassa huomenna tai VIIMESTÄÄN perjantaina! I promise.

-Äs

3 kommenttia:

appelsiiniprinsessa kirjoitti...

..olin varmaan kymmenen minuuttia ihan haavi auki, kun luin että "kunhan meidän _karvotus_ alkaa kasvaa niin senkin kanssa pitää touhuta montamonta tuntia päivässä" ._.

toivottavasti sun tuttusi tila ei pahene ): voimia pieni <3

widder kirjoitti...

Voi kun vaikuttaa mukavalta tää sun blogi, sait musta uuden lukijan. :)

Ja toivottavasti tämän sairaalaan joutuneen kohdalla tilanne kääntyis parempaan suuntaan.. Voimia!

Äs kirjoitti...

Hahahah kiitos appelsiiniprinsessa aamun nauruista, karvOtuspa hyvinkin! :D

widder voi miten kiva kuulla! Sekaan vaan. ^^

Ja kiitos kummallekkin, toivotaan parasta ja kyllä tässä voimia tarvitaankin.