sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

April a better month? Hope so.

Päivä 16: Milloin sait ensimmäisen kerran päähäsi pudottaa painoa?

Taisin olla silloin amiksessa, ainakin ensimmäinen mieleen painunut muisto on 4 vuoden takaa. Ensimmäinen vuosi oli kulunut hotelli- ja ravintola alaa ja painoa oli huomaamatta pullataikinoita syödessä kertynyt joku 5 kiloa "ylimääräistä". Tästä potku takalistoon ja siitä asti olen tainnut kiinnittää huomiota ruokailuun, painoon ja kasvaneisiin jenkkakahvoihin.

Kesään on enää kaksi kuukautta jäljellä ja painoa pudotettavana 5kg ja mielellään vähän enemmänkin. Tämä tarkoittaa napakkaa otetta niskasta ja 2,5 kilon painonpunodutsta per kuukausi. Ei tunnu pahalta haasteelta ja uskon itseeni ihan täysillä. :) Aloitan tässä kuussa työharjoittelun hyvin fyysisessä työssä ja liikuntaa tulee sitten sitäkin kautta paljon enemmän ja nyt huhtikuussa muutenkin tuntuu tapahtuvan paljon, mutta kerron paikasta ja elämän muutoksista lisää kunhan ne on vähän ajankohtaisempia. Huhtikuu, parempi kuu?

-Äs

Ps. Käytiinkö teitä eilen virpomassa/ joutuiko kukaan huijauksen kohteeksi? Meillä kävi pari pikkunoitaa naapurista ja tuli kyllä 
vanha olo.. ;D 

2 kommenttia:

2o2o kirjoitti...

Meitä kävi ipanat virpomassa, mutta en kyllä ite ollu kotona nii avopuoliso sai sit piiskaa miunki edestä ;P Meinas kyl munat mennä parempiin suihin kun ei virpojia ruvennu näkymään!

Äs kirjoitti...

Joo no onneks ukko oli varannu miullekki sitä munaa niin en jääny ilman. :D Haha kuullostipas rivolta.