sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Päivä 15: Oletko kasvissyöjä? Jos olet, onko lihasta luopuminen auttanut sinua painonhallinnassa? Jos et ole, oletko koskaan harkinnut kasvissyöjäksi ryhtymistä?

Ajatuksena pelkkien kasvisten syömisellä on leikitty, mutta ajatuksen tasolle se on jäänytkin. Mitä on joulu ilman kinkkua tai kesä ilman grillimakkaraa?

Kiitos ja kumarrus Liebster Blog tunnustuksesta Ellenille, olen otettu. Tämä on jo toinen! ^^

Tänään on ollut tyhmä päivä. Kolmen viikon raittius katkesi eilen ja aamulla sen myös huomasi, oli nimittäin tällä tytöllä kipeä pää ja suunnaton nälkä on kiusannut koko päivän. Suklaamunat ja pizza on hyvää. Ruokakrapula. Aurinko on paistanut koko päivän enkä ole tehnyt elettäkään lähteäkseni ulos nauttimaan keväästä. Saa korkki pysyä kiinni taas ainakin seuraavat kolme viikkoa!

Appelsiiniprinsessa kommentoi hienosti erästä tekstiäni ja haluan jakaa sen teidänkin kanssa.

"Kuvittele ihminen, joka syö vaikka 15 levyä suklaata päivässä. Parina päivänä kuukaudessa hän syökin vain yhden tai kaksi levyä päivässä. Veikkaisin, ettei nuo pari "onnistuneempaa" päivää ole juurikaan vaikuttanut hänen ulkomuotoon tai painoon, vaan hänellä jokatapauksessa olisi melkoisesti "ylimääräistä".

Miksi siis päinvastaisessa tilanteessa, kuten sinun tilanteessa, nuo muutamat poikkeuspäivät eliminioisi hyviä päiviäsi? Suuntasi on kuitenkin oikea! Katso kokonaisuutta! Älä ole liian ankara itsellesi:)

Olen kuitenkin varma, että olosi oli hyvä tuolloin leffailtana ja karkit maistuivat hyvältä. Ei laihduttamisesta kannatakkaan tehä itselleen kidutusta; muutenhan tekee heti mieli luovuttaa.

Minä, eikä oletettavasti kukaan muukaan soimaa sua siitä, että söit karkkeja. Älä säkään soimaa itseäsi. Ainakaan niin paljoa! :D"

*Huokaus & helpotus* Järkevää, eikö?

Velvollisuudet hoidettu, nyt on hyvä jatkaa sunnuntai iltaa saunan, suklaamunien ja blogien parissa. :)

-Äs

5 kommenttia:

Tomppa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tomppa kirjoitti...

kyllä 2,5kg on iha helppo vetää kuukaudessa.. tsemppii.. itellä tavote 1.6 mennessä 65kg tai alle :D :)

appelsiiniprinsessa kirjoitti...

ää ihan liikutuin kun luin tän, kiitos ihana <3 :D

mul ei oo yhtään epäilystä ettetkö onnistuis tos sun tavotteessas!!hyvä ettei sullakaan! kunhan et sit alota loppukirii liian rankasti:)

oon muutes hakemassa itekki syksyks hotelliravintolacatering-alalle ja mietin tota pullataikinahommaa, ja tosi tyhmä kysymys ehkä, mutta onko siellä semmosiakin tilanteita joissa on "pakko" sitä taikinaa syödä?siis tottakai on tärkeetä tarkistella välillä makua ja silleen mut jäi vaan askarruttamaan tämä:D

Äs kirjoitti...

Kyllä miekin aika luottavaisin mielin oon että se 5 kiloo karisee kahessa kuussa. ^^

Hahaha voih kiitos itelles. :)

Ei tietenkään oo pakko syödä, mie vaan oon sellanen sokerihiiri et en pystyny vastustaa kiusausta sillon ja sen kyl huomas. Ah niin ihana ja lihottava pulla ja piparitaikina. Aika paljonhan siellä tehään ruokaa ja niitä sit syyään porukassa mut muistaa vaan et kohtuus kaikessa. :)

appelsiiniprinsessa kirjoitti...

heee ennen mäki joulun alla aina ostin pakastealtaasta piparitaikinaa, tai laitoin uuniin isoina palloina että ne jäi keskeltä raaoiks, nam :D <3 sillon ei tosin minkäälaista laihdutusbuumia ollukkaan!ja muutenkin oon niin perso makeelle, et ihan nolottaa välillä..mut kiitos vastauksesta, huojensi oloani<: