maanantai 2. huhtikuuta 2012

Päivä 17: Lempiruokasi?

Apua, en yksinkertaisesti osaa enkä voi valita vaan yhtä, joten kerron muutamasta. Ensiksi ravintolaa valitessa lähden mieluiten pizzalle (kinkku ananas aurajuusto <3) tai kiinalaiseen (hapanimelä possua <3), mutta jos nyt näistä pitää valita niin... Apua! Pizza... Kai??

Arkiruuasta parhaaksi kiilaa varmaan omatekemä lasagne. Syön sitä niin harvoin ja miun lasagne ei todella oo mikään laihduttajien versio vaan siihen kuuluu oikeat juustokastikkeet ja kaikki! Sattuneista syistä ei ole kyllä lähimuistissa millon viimeksi olisin itse syönyt/ tehnyt lasagnea.
Tykkään ruuanlaitosta ja harrastus kyllä vähän kärsii tässä nirsoillessa, mutta jostain sitä pitää luopua?

"Terveellisissä" ruuissa ykkösiä ovat kreikkalainen salaatti (runsaalla fetalla), pinaattikeitto ja maitorahka vattujen ja mansikkaikeiton kera. ^^ 
Ja se epäterveellinen pläjäys, tietysti SUKLAA ja hedelmäkarkit, rakkaus.

Jos tämä päivä on hyvä, huomenna taas vaakaillaan. En odota saavani ihanaa vitosta vaa'an näyttöön, koska viikonloppu oli ihan kauhea syömisien suhteen.

-Äs

3 kommenttia:

2o2o kirjoitti...

Pizzaaaa <33333333 Joo nyt kun oon saanu nää kuolat pyyhittyy suupielilta niin aika samanlaiset himot teikäläisellä kuin meikäläiselläkin. Suklaata ja karkkii ja vähän lisää kuolaa <3

appelsiiniprinsessa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Äs kirjoitti...

Yhdyn 2o2o:hon suklaata, karkkia ja vähän lisää kuolaa.. Omnom <3