lauantai 24. maaliskuuta 2012

Päivä 8: Millaista liikuntaa harrastat ja miten usein?

Viime vuonna ennen kesää kävin vielä salilla mutta nykyään sekin on jäänyt. Asuntomme sijaitsee noin 10km päässä keskustassa ja asumme entisenä kaupunkilaisena mielestäni vähän niinkuin maalla. Täällä on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja olenkin innostunut käymään lenkillä. En kyllä tee sitäkään riittävän usein (kerran kahdesti viikossa jos silloinkaan..), mutta uskon että kun tiet vähän sulavat ja kelit paranevat niin liikuntakerrat ja liikkumisen halu lisääntyvät. 

Talvella on aina liian kylmä tehdä mitään ja valivalivali.. Salikortin osto on ollut mielessä, mutta sekin jäi koska turhauttaa kulkea monta kilometriä vain sen salin takia edestakas. Uudet luistimetkin piti saada täksi talveksi ja luistelukertoja oli huimat 3? :D Ratsastaminen on jotain mistä pidän erittäin paljon. Olin lapsena heppatyttö ja hevosteltua tulikin 7- 8 vuotta. Harrastus on harmikseni jäänyt koska nykyään ei tunnu enää löytyvän niitä hoitoheppoja ja taidotkin ovat varmasti ruosteessa, mutta jos mahdollisuus tulisi päästä ratsaille niin varmasti nousisin!


"Kaikkea saa syödä kohtuudella." No ei tullut kyllä syötyä kohtuudella vaan äidin luona kyläillessä ääntä kohti upposi pala jotain kahvikakkua, suklaata ja ahmin yksin melkein kokonaisen kauraleivän!!! :D Nyt naurattaa toisin kuin eilen, oon kyl välillä ihan uskomaton...

Kotona tehtiin vielä iltapalaksi hampurilaisia ja kyllä muutama hedelmäkarkkikin upposi massuun Johanna Tukiainen - Vuosi elämästä dokkaria katsellessa.

Vatsa on turvonnut pallo mutta tänään palataankin taas siihen tuttuun ja turvalliseen. Näyttäisi siltä että aurinkokin alkaa paistamaan, hyvä tekosyy lähteä lenkille. :)

-Äs
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, nyt rupee olemaan tosi nätit lenkkeilyilmat, voi kun itsekin saisi lisäintoa ulkoreippailuun! (: Ihana tuo vesijalkakuva, aws. ♥ Tsemppiä!

M

Äs kirjoitti...

No mie kun asun vielä täällä "maalla" niin ei oo kyl vapaapäivinä parempaakaan tekemistä kun lähtee pihalle ja onhan se piristävääkin kun aurinko paistaa! ^^

Kiitos kommentista, tsempit sinne kans!