perjantai 23. maaliskuuta 2012

Keep calm and get skinnier

Päivä 7: Tietävätkö vanhempasi, että yrität pudottaa painoa? Miten he suhtautuvat asiaan?

Laihduttamisestani tietävät perheestäni tällä hetkellä äiti ja sisko.

Äiti ja isä ovat aina olleet sitä mieltä että olemme siskoni kanssa normaalipainoisia ja hoikkia. Yleensä äitini kanssa laihdutuksesta puhuessamme jossain vaiheessa tulee kommentti "Mistä sinäkin enää laihdutat?" Äiti suhtautuu asiaan kuitenkin hyvin ja hänen kanssaan on mukavaa keskustella aiheesta. Muistaa se äippä myös muistuttaa että liiat karkin syönnit ja mässäilyt kun jättää vähemmälle niin pysyy hoikkana.. :) Isä taas on ihan ulapalla näistä asioista ja ei ihmekään koska nään häntä vähän harvemmin ja nämä asiat eivät kuulu meidän normaaliin ruokapöytäkeskusteluun mikä ei taas haittaakkaan.

Sisko on ihan täysillä mukana ja on ottanut itsekkin haasteen pudottaa painoa. Hänen kanssaan tulee soiteltua valehtelematta päivittäin ja välillä puheenaihe luiskahtaa ihan huomaamatta treenien, kaloreiden ja syömisten puolelle ja joskus voivotellaan kuinka on tullut mässäiltyä juurikin ne kolmen ihmisen eväät päivän aikana. Minusta on helpottavaa jakaa mielipiteitä, iloja ja suruja hänen kanssaan ja kun siskoni pitää ns. välipäivän laihdutuksesta uskallan antaa itsellenikin luvan herkutella. Olemme saman pituisia ja painoisia ja on ihanaa kuulla hänen edistymisestään ja vähän kilpailla tuloksista. ;)

Perheeseeni kuuluu myös isoveli joka on melkeen yhtä ulapalla painonpudotuksestani kuin isäkin, mutta ei kuitenkaan. Velisenikin on jokusen kerran laiduttanut ja hänen kanssaan on yllättävän helppoa jutella laihdutuksestakin jos siltä tuntuu. Viime keväänä ollessani laihimmillani oli myös ihanaa huomata veljeni "huoli" kutistuneesta olomuodostani ja muistan ikuisesti sen kommentin tupakalla ollessamme "Eihän siulla oo enää ees persettä." :D

Ja kuuluuhan se rakas avopuolisonikin nykyiseen perheeseeni. H tietää laihduttamisestani ja blogistani mutta ei sitä kuitenkaan etsi/ lue omasta pyynnöstäni. Hän on tsemppaava ja ymmärtäväinen projektiani kohtaan vaikka hänen mielestään minun ei tarvitsisi laihtua. Olen juuri täydellinen tällaisena ja välillä hänen suustaan on kuultu sama kommentti kuin äidin "Mistä sie oikeen laihdutat?!" Ukko pitää myös huolen, etten mene liiallisuuksiin.

Tulipa hyvä mieli tätä osiota tehdessä, olemme kaikki hyvin läheisiä perheeni kanssa ja rakastan heitä suunnattomasti! <3


Ja tiedän että kysymys kuului vanhemmista mutta "inspiraation vallassa" tulikin selitettyä koko katraasta ja vähän senkin vierestä.. :D

Tänään on lupa herkutella. Omatekemiä hamppareita, salaattia ja karkkia! Namnam. Yritän olla tressailematta sen kummemmin tästä päivästä. Kerran viikossa saa vähän hölläilläkkin.

Aamupaino 59,6 kg ja ai että on sitten hyvä mieli! Kauan kaivattu vitonen tuli esiin!

-Äs

Ps. Onko postaukset ihan yltiömaalisen pitkiä, jaksaako näitä lukea?


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli just sopivan pituinen postaus minusta!

Ihanaa kun sulla on tollanen sisko, mäkin haluan :( Olis oikeesti ihanaa jos vois jutella tolleen laihdutuksestakin jonkun kanssa.

Mulla on toi kuntosali toiminut, paitsi lomilla on vähän vaikeaa raahautua :P

Mä en nyt oo ihan varma, onko sulla jo, mutta jos ei ole niin voisitko tehdä kunnon motivaatio-postauksen. Kaikkee, et mikä sua motivoi ja kuvia tietysti!
- Anonyymeli

Äs kirjoitti...

Hyvä että jaksaa lukea, joskus tuntuu että juttuu riittäs vähän liikaakin. :P

Joo, sisko on kyllä ihana tuki kaikissa asioissa mihin ryhdyn ja on kiva jakaa onnistumiset jonkun kanssa jota ehkä kiinnostaakin.

Tottakai teen motivaatio postauksen kerta pyydetään! Tosi mukavaa että edes jotkut lukijat ovat noinkin kiinnostuneita. ^^,

Kiitos kommentista, piristi!

2o2o kirjoitti...

<3