maanantai 26. maaliskuuta 2012

Mirror, mirror on the wall, who's the fairest one of all...

Päivä 9: Onko sinulle kommentoitu painostasi ikävään sävyyn?

Haha no ainoa mikä tulee mieleen että mummo on joskus tainnut sanoa pyöreä poskiseksi. :D Tosissaan, ei ole koskaan tainnut kukaan sanoa mitään sellaista painostani/ kropastani mikä olisi ainakaan mieleen jäänyt. Painosta kommentteja tuli viime keväänä/ kesänä muutaman kerran laihtumisestani.

Olen itse itseni pahin vihollinen ja todella todella todella ankara tarkastellessani itseäni peilistä. Minussa on kaikki liikaa. Ihannoin ei niin ihaksikkaita vartaloita, vaikka tiedän että minusta ei juuri sellaista tikkua saakkaan kuin haluaisin.


Eräs anonyymi toivoi kunnon motivaatio postausta, ja sen mitä joku haluaa kuulla myös toteutan! En välttämättä vielä tänään, mutta pyrin sen tekemään kuitenkin tällä viikolla. :)

- Äs

Ps. Onkohan teitä anonyymejä paljon miun lukijakunnassa?

5 kommenttia:

2o2o kirjoitti...

Itehän sitä tuppaa aina olee itsensä pahin vihollinen.. :l Mut tsemiä ihan hirrmusesti ja ainiin mulla ois sulle haaste heitettynä!

Nero kirjoitti...

Awww, luin nopsaan kirjoituksesi läpi ja kohosit kiistattomasti tämän päivän mielihenkilöksi, kiitos kun löysit minut :'> ja hurjasti tsemppiä tavoitteeseen !

Äs kirjoitti...

2o2o kiitos haasteesta ja tsemeistä! ^^

Nero piristit kyllä tällä kommentilla miun aamua ihan hurjasti, Kiitos itsellesi! :) Ite tykkäilen kans kyl tosi paljon siun kirjotuksista ja päivitykset tulee luettuu joka päivä. :>

JulieX kirjoitti...

Älä ole ankara itsellesi. Sussa ei armastikaan ole mitään vikaa.
Haleja! <33

Äs kirjoitti...

Kiitos Juliex, tänään on ehkä vähän parempi päivä (kiitos myös ihanien kommenttien) ja vähän parempi mieli peiliin katsoessa. ^^