torstai 22. maaliskuuta 2012

Päivä 6: Jos ahmit, miksi teet niin?

Piittaamattomuuttani? Järjettömien mielihalujen vallassa? Illalla. 
Illat ovat yleensä pahimpia.
Ahmiminen on vähentynyt tässä muutamien kuukausien aikana ainakin entiseen verrattuna nyt kun alkaa tarkemmin miettiä. Vaikka tietäisin keittiön komerossa olevan sipsipussi (ja on muuten tälläkin hetkellä) se saa yleensä olla aika rauhassa siellä. Joskus kun tekee mieli oooikein paljon otan pari..kymmentä. :D Haha.

Toisaalta taas viime viikonloppuna rentouduin avokkini kanssa leffaillan parissa ja tein pellillisen pizzaa... Omnom.. Hävettää, koska usein minusta tuntuu että syön enemmän kuin mieheni. Ja aivan älyttömällä vauhdilla! Ruokailutottumukseni ovat muuttuneet siihen suuntaan (joka ei ole kyllä hyvä juttu) että yleensä jos annan itselleni luvan syödä ja herkutella, hotkin ruokaa ääntä kohti kuin eväät olisivat viimeiseni. Tungen ja tungen ja tungen ihan hirveetä vauhtia ruokaa suuhun, kuvittelen varmaan että mitä nopeammin syön sitä enemmän kerkeän saada herkkuja ennen morkkiksen tuloa?

Pahin viholliseni krapula, siis RUOKAkrapula on taas sitten juttu ihan erikseen. Olen pohjaton kuilu ja syön 30min-1h välein mitä kaapista löytyy. Välillä suolaista, välillä makeaa. Päivän aikana varmaan yli kolmen ihmisen ruuat. Aamen.

-Äs

Ps. Jänskättää, mitähän viikonloppu tuo tullessaan.. Toivottavasti ei ruokakrapulaa.

Pps. Käykäähän kurkkaa 2o2on blogi (kertoo 20-vuotiaasta naikkosesta, elämäntapamuutoksen tukemista salin ja ruokailuremontin avulla), mielestäni kirjoittaa lukimisen arvoista tekstiä. ^^

4 kommenttia:

2o2o kirjoitti...

Kiitos blogini mainostuksesta ja yritän pitää kirjoitukset tästedeskin lukemisen arvoisena ;) Ja välillä saa herkutella ja repsahtaa, "ollaan kuitenkin vaan ihmisiä" :D Nimimerkillä itsekkin eilen karkkia söin.

Äs kirjoitti...

Joo meillä tänään luvan kans lauantain kunniaks herkutellaan omatekemillä hampurilaisilla ja tietysti karkeilla. ^^ Pitää vaan muistaa että kohtuus kaikessa.

appelsiiniprinsessa kirjoitti...

Mulla käy ihan samanlailla melkeen aina kun annan ittelleni luvan syyä! Jos on esimerkiks "pitsapäivä", nii saatan vetää sitä niin pitkää ku sitä vaa riittää, vaan siks ku seuraavana päivänä ei sit enää voi! Ja mul tulee helpost yhen palan jälkee semmone olo ku se ois jo vedetty läskiks, et ihan sama vaikka mä vielä jatkan. Ja koska se maistuu niin hyvältä pitkästä aikaa!:D huh luulin jo et oon ihan yksin tän kaa, mut onhan meit jo kaks joten varmaan enemmänki:D

sori tämmönen random innostuin vaa=D

Äs kirjoitti...

Joo just tuo fiilis et tänään syyään koska huomenna en enää saa ja "ihan sama ottaa viel muutama karkki kun kuitenkin on mennyt jo ihan penkin alle." NIIIIIN tuttuu!

Eikä mitään miulle saa kommentoida kuka vaan ja kaikki palaute on kivaa. ^^