keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

I don't care if it hurts, I wanna have control, I wanna perfect body.

Tiukan linjan pitäminen ruokailussa on kuin onkin tuottanut tulosta, -900g neljässä päivässä! Jei hyvä mie (tähän kohtaan hirrrweesti tuuletuksia)! ^^ Mittarissa tänään tasan 60 kiloa, viiskytviis TÄÄLTÄ TULLAAN! 
Aika alhaisilla kaloreilla tässä ollaan kyllä mentykin, 700kcal molemmin puolin viimeiset 5 päivää, mutta olo on ollut hyvä kun ei liikuntaakaan tule juuri harrastettua jos satunnaista lenkkeilyä hyvillä säillä ei lasketa.. :D

Noin kolmisen kuukautta on kulunut ensimmäisestä painopäivityksestä ja kiloja on karissut tähän mennessä vaivaiset 3,5. Taas voi vaan todeta että vauhti on naurettava mutta loput 5 kiloa saakin lähteä "kilo viikossa" vauhtia, eiks je? ;)

Päivä 5: Miksi haluat pudottaa painoa? Teetkö sen itsesi vuoksi?

Voisin jopa väittää että samasta syystä kuin suurin osa muistakin laihduttajista. Hoikempi, ihanampi minä ja höyhenen kevyt kroppa joka saa muut vihreäksi kateudesta.

Olen kaikin puolin terve naisenalku ja ennen laihdutustakin olin normaalipainoinen, joten teen tätä vain pinnallisuuttani. Haluan näyttää hyvältä katsoessani peilistä.

Laihdutan vain itseni vuoksi? Suurimmaksi osaksi kyllä, uskon itsetuntoni parantuvan muutaman kilon pudotuksen myötä. Toisaalta taas avopuolisoni on erittäin timmissä kunnossa ja haluan näyttää hänen rinnallaan vähintään yhtä hyvältä.

On se kummallista mitä tuo kevät saa aikaan meissä naisissa.
-Äs

2 kommenttia:

2o2o kirjoitti...

Jejj hyvähyvä! :) Jatka vaan samaan malliin, ja ehkä esim salilla käynti saattais vauhdittaa projektiasi. ;) Sait muuten tunnustuksen takasin vaikka ootkin sen jo kerran saanut. Ja oikeen kaksin kertasen maininnan miun blogissa. ;D Hirrrween hyvvee kevättä!

Äs kirjoitti...

Joku liinkuntamuotohan se PITÄIS aloittaa tässä kevään mittaan mielellään vaikka heti, mutta uskon että koiran tulo vaikuttaa miunki lenkkeily intoon paaaljon. Ja tietysti kevät aurinko. Salilla ois muuten kiva käydä mutta tällä hetkellä on vähän liian pitkä matka.. :l Kiitos tunnustuksesta! Puolestani (koska olet aloitteleva blogaaja?) ja itse pidän blogistasi voisin pitää pientä mainostusta sinusta sivuillani silloin tällöin. ^^