torstai 16. helmikuuta 2012

Ä RRRR SYT TÄÄ! Taas on ote lipsumassa, EIKÄ! En suostu! Viikonloppu edessä ja takana jo niin monta surkeaa päivää että ei ole nyt varaa millekkään viikonlopulle ja sen tuomille ruuille. Vaa'alla käynti oli tänään erittäin suuri pettymys joka tosin oli odotettavissa näinkin monen herkkupäivän jälkeen.. Hyvästi hyvä aamu. 62,1 kg.

Miksi, MIKSI illat ovat niin vaikeita? Varsinkin täällä "uudessa" kodissa?! Aamu/ päivä rumba on ihan tuttua kauraa ja kaikki meneekin hyvin ilman minkäänlaisia mielihaluja, mutta eeei, auta armias kun ilta tulee niin olen oikea possu. Sika. Ruma. Ällöä. Hyi!

Mainitsin eilen siitä laihdutuspilleristä. 45 kapselin pakkaus tulikin sitten haettua kokeiluksi ja eilen napsin ensimmäisen satsin ääntä kohti.

"Obesimed - Uutuus valmiste painonhallintaan


Voita nälkä - Voita kilot


- Liikalihavuuden hoitoon ja huomattavaan painon pudotukseen
- Ehkäisee ylipainoa ja ylensyöntiä
- Tukee tasapainoisia ruokailutottumuksia


Obesimed on ylipainon hoitoon tarkoitettu terveydenhuollon laite. Kapselin sisällä oleva OMTEC 19 on polysakkaridi, joka imee itseensä suuria määriä vettä, ja muodostaa mahan täyttävää luonnollista ainetta. Näin saavutat nopeasti kylläisen olon, jolloin tulee automaattisesti syötyä vähemmän.."
Ja niin edelleen, enempi kiinnostuneet voivat käydä lukemassa lisää täältä tai täältä.

Lääkkeen tehoa ei vielä havaittavissa.

Toivottavasti teillä lukijoilla mennyt paremmin, saa lahjoittaa motivaatiota Pohjois-Karjalan suuntaan, Kiitos!

Äs

Ei kommentteja: