keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Nothing changes if nothing changes.

Ei, en ole luovuttanut laihdutuksen suhteen enkä lopettanut blogia. Syy viimeisen viikon hiljaisuuteen ja muutaman sadan gramman lihomiseen löytyy poikaystävästäni ja viikon kestävästä muutosta ja siivoamisesta. (Selityksen makua?) Järjetöntä, eikä loppua näy vieläkään.

Jokatapauksessa olemme päässeet ukkoni kanssa pois keskustasta ja pieni yksiöni on vaihtunut paritaloon! Ai että tätä autuutta, omaa takapihaa, isoa olohuonetta takkoineen, saunoineen ja vierashuoneineen! And all this is mine! (...Vaikka itsehän en vielä kirjoilla täällä olekaan.)

Kuten sanoin tekemistä on riittänyt ja noh, sitä syömistä. Mutta ei hätä tämän näköinen, kun aikaa rupeaa vihdoin olemaan muuhunkin kuin muuttolaatikoiden purkamiseen ja kaupassa ravaamiseen olen ennättänyt käyttämään naapurin koiraa nyt kahtena päivänä tunnin lenkillä ja kerran vielä salilla, joka ei tosin ehkä mainitsemisen arvoinen käynti ollut, mutta kuitenkin!

Ihanaa huomata että olen taas saanut uusia lukijoita. Nyt on saatava teille kirjoittamisen aihetta ja jättää lihikset ja jäätelöt oman onnensa nojaan! Nothing changes if nothing changes.
  
Ai niin, pakko vielä mainita että olen löytänyt uuden ihmesuperhyper-laihdu-10kg-viikossa-pillerin, jonka meinasin tilata, kyllä, siis ihan oikeasti vielä tällä viikolla. Mutta siitä lisää tulevissa postauksissa.. :D

Äs
 
Ps. Tiedän, ihan kökkö teksti. Kello on 8 aamulla eikä ajatus kulje.

Ei kommentteja: