tiistai 21. helmikuuta 2012

Pillerikauppaa

Noniin, meniköhän neidillä taasen vähän yli. Eilen tuli shoppailtua useammalla kympillä luontaistuotekaupassa ja apteekissa. Nyt löytyy kotoa painonpudotuksen tueksi  jo aijemmin mainittu Obesimed, uusina tulokkaina taas Nutrilett Quick Start - 5 päivän starttipaketti (sisältää suklaa-/mansikkapirtelöitä, toffee-/suklaa patukoita, kasvis- ja tomaattilientä, tomaatti- ja juustopastaa, kanakeittoa ja vielä vanilija- ja suklaavanukasta) johon lisäksi ostin vielä muutaman ylimääräisen Nutrilett Meal Karamelli-toffee patukan ja ei, ei siinäkään kaikki, kaupan kylkiäisiksi tuli Nutrilett Hot & Cold Mocca Premium.. Eheeip, tarttui sieltä näppiin vielä Detox 250ml puhdistuskuuri 20 päivälle (makuna persikka-sitruuna) ja mahan toimintaa auttamaan ostin vielä laxatiivejä. 

Aamupaino 61,7 kg. Suunta on oikea mutta tahti (liian) hidas.

Ei se kyllä kitisemällä parane, jospa tämän päivän aktiviteetti olisi luistelu! Ehkä olen suurimman osan ajasta perseellään tai mahallaan, mutta ainakin ollaan yritetty! ;D

Ps. Obesimedin teho on vähän kyseenalaista, kuvittelenko kylläisyyden tunteen vai onko tässä pilleri joka "toimii"?

Pps. Nutrilett tomaattipastat todettu aivan hirveäksi kuraksi! Hyi YÄK.

2 kommenttia:

JulieX kirjoitti...

Ei paino hetkessä laske. Joskus voi tippua kilo päivän sisälläkin, mutta välillä jumittaa ja pahemman kerran.. sille ei vaan voi mitään.

Ota rauhallisesti, älä stressaa ja mikä tärkeintä: älä mene liiallisuuksiin.

Haluksia sulle! ♥

Liitin muuten lukijaksi ja jos haluat voit käydä minun blogini puolella: http://secretlyalion.blogspot.com/

Äs kirjoitti...

Halaukset otettu vastaan. :) Kiitos vinkistä ja kyllä yritän muistaa pitää tässä touhussa järjenkin päässä! :P

Käydään tsekkaa tietty sunkin sivut! :)