tiistai 19. kesäkuuta 2012

Täällä ilmoittautuu yksi kesälomalainen, huono blogaaja ja vielä huonompi laihduttaja. Lupasin viimeviikolla kirjoittaa vielä, mutta yllättäen löysinkin itseni Helsingistä ja kun yritin tulla päivittämään puhelimeni ei päästänyt Bloggerin sivuille.

Ja mitä laihduttamiseen tulee, se tuntuu olevan joku sellainen ylitsepääsemättömän outo käsite jota en saa taas taottua kallooni. Seuraan kyllä syömisiäni, tosin se on sitä että tiedostan laittavani suuhuni mitä sattuu, mutta en välitä!!! Ärsyttävää! Haluaisin välittää.

Aamupaino 20.6.2012 58,5 kiloa. Jep, tiedetään että ei iiihan ole se luku mitä tavoittelin näin kesäloman alkuun MUTTA ainahan voisi olla huonomminkin.

Jotain olen kuitenkin saanut aikaiseksi, nimittäin napsin tänään uudet kuvat. Niin turhauttavaa kun se onkin eroa edellisiin kuviin tuskin huomaa.


Oikeasti, en ole raskaana vaan tuo mahan seudulla oleva kyhmy johtuu turvotuksesta. :D Ja tsiisus nuo jenkkarit......

Palaillaan vielä (toivottavasti) huomenna, ja jos ei niin hyvää juhannusta kaikille lukijoille! ^^

-Äs

4 kommenttia:

Enna kirjoitti...

vautsi! sivu profiili on ainakin pienentynyt =) Kyl se siitä ;)

Äs kirjoitti...

Tuntuu vaan et tuo kumpu mahassa on nyt siirtyny vähän ylemmäs :D Mutta kiitos kuitenkin :)

2o2o kirjoitti...

Kyl mieki kehitystä huomaan! Tsemppiä vaan! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Naisena sulla tulee aina olemaan pieni ns. pömppömaha, jos sitä niin haluaa kutsua. Se on ihan anatominen juttu, koska meidät on tehty tulemaan raskaaksi ja synnyttämään :D sulla voi siis olla tosi kapea vyötärö, mutta maha tulee terveessä vartalossa erottumaan vähän kohonneena joka tapauksessa, älä siis siitä stressaa!