torstai 5. huhtikuuta 2012

Päivä 19: Mitä kohtaa kropassasi treenaat mieluiten? Miksi?

Ne yleisimmät, vatsa peppu reisi. Ongelmaisimmat kohdat on masu ja reidet, vatsanseutu muistuttaa liikaa ilmapalloa ja reidet.. No ne nyt vaan on liian isot, niiden välissä pitäisi olla edes jonkun sortin rako. Tahtoo rotusääret.

Tänään on hyvä päivä, pakko olla. Aamulla pidin lupaukseni, olin rohkea ja kävin vaa'alla, joka ihanasti ilmoitti -600g pudotuksesta ja uudeksi painoksi 59,2 kiloa! Voin vakavasti epäillä että vaakani on rikki? Ihmettelen suuresti painon putoamista miten tämä mahdollista, en tiedä ainakaan näillä syömisillä. Eipä se mitään, koska olen niin IHANALLA tuulella, tänään on IHANA päivä ja IHANA pääsiäisloma alkoi eikä typerät asiat pilaa päivääni! Kaikessa ihanuudessa huomasin vielä, että ihana lukijakuntani on kasvanut taas, ihanata!

Ihanasti vielä Margareta ja Neiti V muistivat minua Liebster Blog tunnustuksella, tämä on oikea kunnia, neljättä kertaa saan kyseisen tunnustuksen. :) Kiitos siitä.

Punnitukset jäävät tällä viikolla varmaan tähän yhteen kertaan. Neljän päivän lomassa on luvassa sukulaisissa juoksua, paljon ruokaa ja ehkä jopa kuningas alkoholia.. Paljon tekemistä kerrakseen, siinäpä sitä yrittämistä pitää kohtuus kaikessa.


Hyvää ja toivottavasti aurinkoista pääsiäistä teille, kiitos ja kuitti.
-Äs

Ps. Pahoittelut tästä kaikesta ihanuudesta. :D
Pps. Tosiaan, lukijakunta lähestyy huimaa vauhtia 50 kohti, onko toiveita jonkunlaisesta postauksesta? Yksikään idea ei ole huono ja olen itse aika surkea keksimään päästä mitään. Kuvia, katsaus menneisyyteen/ nykyisyyteen, anything?

6 kommenttia:

minä kirjoitti...

Laittelehan kuvia sun kropasta!

Äs kirjoitti...

Hei hienoa eka ehdotus! Pistetään korvan taakse. ;>

Hnne kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hnne kirjoitti...

Olisipa munkin puntari "rikki", mutta ei. Hienosti sulla tippunut kyllä paino :)! Löysin nyt vasta sun blogin ja liityin heti lukijaksi :)! Itellä hyvinkin samanlainen lähtötilanne kuin sulla. Tsemppiä! Ja muakin kiinnostais ehkä nuo kroppakuvat ;)

Nero kirjoitti...

Ihanaa kun menee ihanasti :3 Kiva kun mielialasi lähti nousuun :>

Äs kirjoitti...

Hnne ei se kiva oo et karu todellisuus paljastuu kun käyn jonkun toisen vaa'alla, mutta tuo "rikki" mode on ihan hyvä ainakin toistaseks :P