torstai 12. huhtikuuta 2012

Kuvia ja kylmiä väreitä

Päivä 27: Miten selviydyt ympärillä olevista houkutuksista (esim. syntymäpäivistä, pikkujouluista)?

Huonosti, siis aivan helkkarin huonosti. Aina ne samat lupaukset, jotka unohtuvat heti kun ruokapöytään kutsutaan. Muutaman yksittäisen kerran olen onnistunut kahvipöydässä kieltäytymään pullasta tai muusta vastaavasta, sillon leijun jo pilvien korkeudessa ja heiluttelen voittajana käsiä.

Mitat, paino, kuvat, done.
13 päivää takana viime mittailuista, ja senttejä karissut tuona aikana 5 ja tadaaa yhteensä koko projektin aikana miinusta on jo 20cm! Eikä sentit ole ainoa asia mikä on tippunut, nimittäin painosta on lähtenyt reilussa viikossa -100g joka on omasta mielestäni hienosti, muistaen katastrofaalisen pääsiäisen joka oli välissä. Ei huonommin perjantai 13 päiväksi.

31.03.2012 - 13.04.2012
vyötärö 68 - 67 -1cm
navan alta 82 - 78,5 -3,5cm
jenkkarit 89 - 88,5 -0,5cm
lantio 93 - 94 +1cm
reisi o. 57 - 56 -1cm
reisi v. 55 - 55 -0cm

Ja sitten ne kuvat... Kamera haettu juuri tätä varten mutta yllätys yllätys en muistanut ottaa oikeaa piuhaa mukaan että saisin ne koneelle, oli siis tyydyttävä kännykän kameran laatuun. Saan puistatuksia katsoessa itseäni noinkin vähissä vaatteissa.

 
Lähdemme tänään viimeisen kurssipäivän kunniaksi viettämään päivän ulkoillen, pilkkien (jeii), makkaraa paistellen ja pulkalla laskien. Liikuntaa luvassa, tykkeen! En ole taikauskoinen, mutta toivottavasti perjantai 13 huolimatta päivä menee putkeen.

-Äs

4 kommenttia:

2o2o kirjoitti...

Toivottavasti liikuntapäivä meni kivasti vaikka olikin tää "epäonnenpäivä" :> Eihän oo jalat katki tai mitään? ;D Ja kiva kun sai kuvija!

Äs kirjoitti...

Reissusta selvittiin ehjänä ja kivaa oli! :) Ei tainnut ees kellekkään muullekkaan sattuu mitään.

Minna kirjoitti...

mun vyötärö on yhtä iso ku sun navan alta mitta;( yhyy... mäki haluun taas 68cm vyötärön. (mut ehkä annan itelleni anteeks ku synnytin 4kk sitte:D)

Äs kirjoitti...

No ehkä se on ihan suvaittavaa et on vähän sit paikat "leventyny" jos äidiks oot vasta tullu :o :D Tsemppiä, kyllä se siitä! ^^