torstai 19. huhtikuuta 2012


Damn you! Jotenkin sitä on ehkä sallinut itsensä vähän herkutella jotain joka päivä, nyt kun teen näinkin ruumiillista työtä. Kyllä sitä luulisi muutaman suklaapalan voivansa syödä kun on päivän aikana ensin 2-3h luonut lantaa. Kalorit ovat olleet jotain 1000-2000 väliltä mutta ei, eihän se näin mene! Ainakaan jatkossa. Aamupaino 59,5kg eli plussaa 400g... 
*Murinaa ja marinaa*

Ja kyllä, raksun kanssa taas rauha maassa. Onneksi herra päätti tulla järkiinsä.

Tähän kaikki maailman ihanimmat ja kauneimmat adjektiivit, koska tänään on yksinkertaisuudessaan paras päivä. Meidän koiravauva pääsee pitkän odottelun jälkeen vihdoin kotiin (<333) mutta ennen sitä pitää tarttua vielä talikkoon, viimeisen kerran tällä viikolla.

Tätä kuukautta on enää 10 päivää jäljellä, sanoisinko jopa että tulee melko kiire pudottaa painoa 2,5 kiloa jos haluan pysyä aikaisemmin kuvittelemassani tavoitteessa ja paino vaan tykkää kasvaa plussaa. No, 10 päivää riittää tekemään minulle ihmeitä, saattepa nähdä!

-Äs

4 kommenttia:

Enna kirjoitti...

Jos liikut aktiivisesti, niin saisit syödä 1000kaloria enemmän..

2o2o kirjoitti...

Oisit onnellinen, että on vielä ees siellä kuudenkympin paremmalla puolella ;> Onneks on rauha massa ja voivoivoi kun mieki halluun pikku hauvavauvan <3

effy kirjoitti...

ei oo sentää sitä 400 grammaa enempää noussu ja mä ainakin uskon että pystyt ihan hyvin tohon tavotteeseen :) tsemppiä !

Äs kirjoitti...

Oon kaikkimullehetinyt tyyppiä, jos ei tuu heti tuloksia niin turhaudun. :l Jostain pitää välillä tinkiä.

Joo koiruus saapunut kotiin ja voi että tätä ilon (ja kusen) määrää. ^^ Kaikki hyvin kotona ja koiralla.

Kiitos tsempeistä, tänään taas uusi päivä ja tästä hyvä jatkaa! :)