perjantai 30. maaliskuuta 2012

Päivä 13: Pudotatko painoa terveellisin vai epäterveellisin keinoin?

Terveellisin? Tiedän että liikuntaa pitäisi lisätä ja syödä paljon monipuolisemmin. Laihduttamisenihan on suurimmaksi osaksi ruuan kanssa "leikkimistä" ja annoskokojen ja kalorien tarkkailua. En elä pelkällä näkkärillä ja vedellä vaan normaali kalorimäärä päivässä minulle on 700-1000 kcal luokkaa.

Eilen oli paha päivä. Tai oikeastaan ilta. Oli leffa, avopuoliso ja viiden euron irtokarkkipussi.. Ja leffan jälkeen paha mieli. Tänään on vähän paikkailtu tilannetta ja käyty lenkillä, joskaan sekään mitään auttaa. Huomenna taas vaakaillaan ja mittaillaan, odotukset ei oo huipussaan ja jänskättää niin pirusti.

Neiti Negatiivinen täällä toivottaa teille hyvät viikonloput ja älkää olko yhtä luusereita kun mie tällä viikolla.


7 kommenttia:

Tomppa kirjoitti...

Tuttu tunne, mut suklaansyöntiä oon vähentänyt todella paljon.:) et joskus saatto mennä 1-2 levyy viikossa, nyt menee 1 noin kahden viikon välein. Ja makeenhimon yllättäen juon pepsi maxia. Tänää oli kans ilonen yllätys vaa'alla:) 73.9kg (:

Ja hei tsemppiä sulle

Nero kirjoitti...

Illat on pahimpia ja sillon sortuu helpoiten, mutta ei siitä pidä masentua :> eteenpäin vaan ja lenkki auttaa aina, tsemppiä viikonloppuun!

Äs kirjoitti...

Onnea Tomppa painosta ja kiitos tsemeistä. :)

Illat ON pahimpia, ihan käsittämätöntä mitkä ruokahalut sillon iskee! Tsempit sinne kans. ^^

appelsiiniprinsessa kirjoitti...

Kuvittele ihminen, joka syö vaikka 15 levyä suklaata päivässä. Parina päivänä kuukaudessa hän syökin vain yhden tai kaksi levyä päivässä. Veikkaisin, ettei nuo pari "onnistuneempaa" päivää ole juurikaan vaikuttanut hänen ulkomuotoon tai painoon, vaan hänellä jokatapauksessa olisi melkoisesti "ylimääräistä".

Miksi siis päinvastaisessa tilanteessa, kuten sinun tilanteessa, nuo muutamat poikkeuspäivät eliminioisi hyviä päiviäsi? Suuntasi on kuitenkin oikea! Katso kokonaisuutta! Älä ole liian ankara itsellesi:)

Olen kuitenkin varma, että olosi oli hyvä tuolloin leffailtana ja karkit maistuivat hyvältä. Ei laihduttamisesta kannatakkaan tehä itselleen kidutusta; muutenhan tekee heti mieli luovuttaa.

Minä, eikä oletettavasti kukaan muukaan soimaa sua siitä, että söit karkkeja. Älä säkään soimaa itseäsi. Ainakaan niin paljoa!:D

Toivottavasti tää aukes sulle jotenkin, oon tosi huono selittämään ajatuksenkulkuani._.

Äs kirjoitti...

...Oon sanaton. :D Helkkarin järkevän olonen oot täytyy myöntää, kiitos tästä! Ehkä osaan jatkossa ottaa vähän rennommin vaikka söisinkin karkkia yhtenä iltana viikossa, tai jos en osaa lukasen kommenttisi uusiksi. ^^

appelsiiniprinsessa kirjoitti...

aaw apua kiitos :D pelkäsin et hermostuisit mun kommentista!!

Äs kirjoitti...

Haha enhän mie asiallisesta ja noin järkevästä kommentista suutu ^^ Ja muutenkin pyrin suhtautumaan ja oppimaan jokaisesta neuvosta uutta oli ne sitten negatiivisia tai positiivisia. :>