keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Never underestimate your power to change yourself.

Huikeaa huomenta, aurinko paistaa, kädessä iso kuppi teetä, takka tulessa (kohta varmaan koko kämppä kun savua puskee vaan niin p*rkeleesti ;D) ja TADAAAA uusi luku komeili aamulla vaa'an näytössä, enää ei ollakkaan kuudessakymmenessäyhdessä vaan kuudessaKYNPISSÄ pilkku kahdeksassa! ^^ Oi kyllä, olen aika ylpeä uudesta painostani kun 1 tilalle on vaihtunut 0. Vauhti ei kyllä päätä huimaa mutta suunta on oikea. Odottakaapa kun ollaan viidessäkympissä.. Huh. Ihana aamu, kerrassaan huikea. 

Mainitsin aijemmassa postauksessa ostaneeni Obesimed laihdutusvalmisteen ja voin kertoa että ainakin näin normaalipainosta pudottajalle tuotteesta ei ollut juurikaan mitään hyötyä painon laskemisen kannalta. 20 päivän Detox kuurikin alkaa olla lopuillaan ja olo tuntuu aika hyvältä, ei niin turvonneelta. Ehkä tämäkin johtuu vain siitä että tänään on niin huikea päivä eikä mikään saa lannistaa mieltä. Nutrilettia löytyy kaapista vielä pilvin pimein.

Tämän päivän postauksesta löytyy paljon huikeita sanoja, mutta koittakaa kestää tämä ylipirteä asenne ja HUIKEA meininki! :D

Eikä unohdeta meitä ihania naisia, hyvää Naistenpäivää vanhoille että uusille lukijoille!

Toivottavasti teilläkin on yhtä ihana aamu ja näiden ihanien naistenpäivä thispokuvien myötä sen täytyy parantua, edes hiukan.
XoXo Äs

Ps. Mitä mielipiteitä herättää uusi ulkoasu? 
Risut ja ruusut otetaan avosylin vastaan.

Ei kommentteja: