tiistai 13. maaliskuuta 2012

Epäonnistumisia ja ihmedieettejä

Mikä minuu oikein vaivaa? Viikonloppu = täys katastrofi. Vaa'an olen sysännyt visusti nurkkaan tietäen että luvut ei miellytä ja käperryn lattialle vetämään itkupotkuraivarit.

Huomenna kuitenkin täytyy uhrautua kaiken sen tietämyksen kanssa että surunaamoja on tulossa ja paljon.

Iltalehden innoittamana päätin että tänään tehdäänkin sitten kaalikeittoa (laihduttajien nimittämä "ihmekeitto.") Kyseistä kaalikeittodieettiä suositellaan noudatettavaksi max. 7 päivää ja itse ajattelin tähdätä aluksi siihen 5 päivään. Dieetin aikana ei syödä muuta kuin kaalikeittoa, vihanneksia ja hedelmiä. Saa nähdä miten ämmän käy, missä vaiheessa rupeaa kasvamaan kaalia korvista.

Pakko tsempata, 3 kuukautta aikaa kesään. Minun kesään, jolloin olen upea ja käytän bikineitä 24/7. Haluan motivaationi takaisin mielellään nyt heti kiitos.

2 kommenttia:

Jälkiä lumessa kirjoitti...

Good luck sen kaalikeiton kans... En kyllä ihan hirveesti sitä suosittele. Mun edellisestä kaalisoppailusta on kulunu ehkä 5 vuotta (?) enkä vieläkään saata sitä syödä uudestaan :D

Äs kirjoitti...

Hahaha joo ei tuota nyt ihan mielikseen syö 3-4 kertaa päivässä :D Mut ihan hyvin tuo nyt yhessä päivässä on tuottanut tulosta -600g ^^