keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Today is the first day of the rest of your life. There's no need to spend it miserable about how you look and how much you weigh. Do something.

Kuinka monesti saa aloittaa alusta?
Minä täällä taas, aloittamassa laihdutusta blogin turvin 1090255645 kertaa, joista kahdesti olen vain onnistunut (tai onnistunut ja onnistunut, varsinaisia onnistumisia kun taas ollaan täällä ruikuttamassa uutta turvonnutta ja painavempaa olomuotoa).

Pari viimeistä kuukautta ovat olleet syömisen ja painon puolesta raskaita: kevät/kesä 55,2 kg, syksy 59,6 kg ja 26 joulukuuta huimat 63,5 kg! Hieno nousu, täytyy myöntää.

Lempihousut ratkesivat haaroista pesun jäljiltä reilu kuukausi sitten ja vakuuttelin itselleni kovasti syynä olleen huonon materiaalin ja sen että olin ostanut ne jo käytettynä kirpparilta.. Tosin monet muutkin farkut olen joutunut hyllyttämään housujen kummallisen kutistumisen vuoksi. 

Se (toivottavasti) viimeinen isku vyön alle tuli ollessani shoppailemassa viikko sitten alennusmyynneissä.
Alennuksessa olevia farkkuja, mutta sopivaa kokoa ei tuntunut löytyvän. Otin kuitenkin sen pienimmän koon (34?) minkä löysin ja sain kuin sainkin sovituskopissa äherrettyä ne jalkaan ja napit kiinni. Kyseiset housut eivät todellakaan tuntuneet sopivilta jalassa vaan eipä mitään, ajattelin siinä että kyllä ne tästä venyy kunnes pari kertaa jalkoja venytellessäni ylin nappi ponnahti kaaressa tiehensä... Olisin voinut vaikka itkeä. Katkerana jouduin tyytymään koon 36/38 farkkuihin.

Lyhykäisyydessään: vuosi 2012, ikää pamahti mittariin juuri 20 vuotta ja painoa kertynyt 63,5 kiloa! Nykyinen olomuoto inhottaa, maha on iso, jalat ovat isot, kaikkia on isoa, jopa vaatekoko.

Kiloklubi ja tämän blogin avulla lähden taas tavoittelemaan sitä upeaa ja kevyempää minääni, joka mahtuu taas kokoon 34!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joo-o, tuttu tunne itellekin tuo, kun shoppausreissu lähinnä vaan masentaa.
Mutta hyvähän tähän todellisuuteen on herätä tammi- eikä toukokuussa ;)

Onneksi nää on asioita, joihin voi itse vaikuttaa :)

Niin että halauksen täydeltä laihdutusintoa ja hyvää mieltä sinne! En epäile hetkeäkään, ettetkö onnistuisi noita muutamia kiloja pudottaan :)