keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Aloitin maanantaina uuden työn eräässä vaateliikkeessä. Päivät menevät kuin pikakelauksella, mikä on siis hyvä että tekemistä riittää ja aika menee nopeasti, mutta kuuden tunnin seisomisen ja liikkeen ympäri ravaamisen jälkeen on tän neidin puhti aika loppu. Työt, poikaystävä, kaverit, työt, poikaystävä, kaverit jne jne.. Syy miksi en ole käynyt muutamaan päivään päivittämässä kuulumisia. Tämä ilta on kuitenkin vain mulle, ei tarvitse lähteä minnekkään.

Tässä talvessa on jotain erilaista, olen saanut poikaystäväni kannustamana kaivettua luistimet esiin ja käynyt pariinkin otteeseen jäällä hoipertelemassa, oli pelottavaa mutta hauskaa. :)

Vaa'alla en ole edelleenkään päässyt käymään, mutta uskon painon pudonneen jokusen gramman viimeisimmän käynnin jälkeen. Tällä viikolla tulee vähän mittoja mikäli saan ne aikaiseksi otettua. Ja minähän saan kunhan vaan viitsin!

Asiaa olisi vaikka kuinka, kunhan muistaisin mitä piti kirjoittaa.
Anteeksi taas tällainen turhuus postaus, yritän skarpata jatkossa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hurjan paljon tsemppiä! ☻ Sä pystyt laihtumaan kyllä jos haluat, ihan varmasti. Liityin blogisi lukijaksi, kiva jos kävisit vilkaisemassa omaa ajatusmaailmaani. ♥

M